▣ TENTANG KAMI


Tentang INFOVTECH

Seperti yang tertera pada header blog di atas, INFOVTECH merupakan sebuah blog baru yang masih mentah bagi berkongsi info-info, tip-tip, tricks, teknologi tentang komputer dan lain-lain lagi. 

Terdapat pelbagai blog dan website yang berkisarkan informasi teknologi maklumat dalam bahasa Malaysia seperti INFOVTECH yang lebih popular. Walaupun begitu, pihak admin tetap dengan pendiriannya bagi berkongsi maklumat melalui blog ini dengan cara tersendiri.


Penafian

Segala artikel yang dikongsi bersama dengan pembaca adalah 100% hasil penulisan oleh pihak admin. 100% bermaksud artikel yang dikongsi bukanlah copy-paste dari mana-mana sumber. Admin membenarkan mana-mana pihak untuk copy-paste artikel dalam blog ini dengan syarat disertakan dengan kredit dan di"link"kan dengan url artiket tersebut.

Untuk pengetahuan pembaca, sesetengah artikel diambil dari website luar dan dialih bahasakan atau dalam kata lain di'translate' oleh pihak admin ke dalam bahasa Malaysia menggunakan google translate. 

Walaupun begitu, artikel yang dialih bahasa oleh google translate mempunyai banyak kesilapan tatabahasa dan tidak tepat. Oleh itu, pihak admin berusaha memperbetulkan kesilapan tersebut dengan menggunakan perkataan yang lebih sesuai dengan rakyat malaysia.

Selain itu, terdapat juga beberapa perkataan yang tidak dialih bahasa agar ianya tidak mengubah maksud asal perkataan tersebut. Jadi sesetengah artikel akan mengandungi bahasa 'rojak' dan pihak admin memohon maaf di atas perkara itu.  


Hubungi Kami

Sekiranya anda ingin menghubungi kami atau mempunyai sebarang pertanyaan, cadangan, bolehlah isikan form di bawah:
No comments:

Post a Comment

Sebarang 'copy-paste' mana-mana artikel di dalam blog ini adalah dibenarkan dengan syarat disertakan dengan kredit dan di"link"kan dengan url artiket tersebut. Harap maklum.